اخبار
صفحه اول اخبار نقاشی سهراب سپهری رکورد تاریخی زد
به گزارش خبرگزاری مهر و سایر رسانه های خبری
نقاشی سهراب سپهری رکورد تاریخی زد
۱۳۹۴/۰۳/۰۹

 

به گزارش خبرنگار مهر، روز گذشته جمعه ۸ خرداد ماه حراج تهران مثل گذشته با اجرای رضا کیانیان همراه بود و با حضور جمعی از مجموعه داران، گالری داران، خریداران و همچنین افرادی چون سید محمد بهشتی، اجمد مسجدجامعی، عبدالحسین مختاباد، حجت الاسلام محمدعلی زم، علی مرادخانی، بهرام رادان، علی دایی و... برگزار شد.


کیانیان در ابتدای این جلسه گفت: ما فکر نمی کردیم دومین حراج تهران برگزار شود و حالا خیلی خوشحالم که چهارمین دوره آن برگزار می شود که البته باید از علیرضا سمیع آذر ممنون باشیم.


اولین اثری که در حراج تهران چکش خورد، کاری از جلیل رسولی با عنوان «مرغ بسم الله» بود و سپس آثار سایر هنرمندان، علی شیرازی، عبدالرضا دریابیگی، ابوالقاسم سعیدی هنرمند مقیم فرانسه، رضا درخشانی، منوچهر یکتایی هنرمندی که در نیویورک زندگی می کند، به حراج گذاشته شد.

اثر سهراب دو میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان چکش خورد


در این حراج که رکورد کل حراج های تاریخ ایران شکسته شد، اثر سهراب سپهری که بین یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان تا یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده بود با رقم دو میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان چکش خورد و به فروش رفت.

یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون برای تابلوی سپهری


اما اثری که فروش آن هیجان زیادی را به همراه داشت و با صدای کیانیان بر آن افزوده می شد، تابلوی نقاشی سهراب سپهری بود که بین ۸۰۰ تا یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده بود. سال گذشته نیز آثاری از وی در حراج تهران ارایه شده بود که رکوردهای یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان و یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان را ثبت کرد و تابلوی امسال وی با قیمت یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان به فروش رسید که تشویق های حاضران را در بر داشت.

 

نقاشی سوم سهراب سپهری در این حراج که بین ۵۰۰ تا ۷۰۰ میلیون تومان ارزش گذاری شده بود با قیمت ۷۰۰ میلیون تومان به فروش رفت.




 


 

 

همشهری آنلاین:

تابلویی از سهراب سپهری در «حراج تهران» رکوردی تاریخی زد و با قیمت ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان در میان ۱۲۶ اثر ارائه‌شده در این حراجی جایگاه نخست را کسب کرد.

یکی از آثار جنجالی این حراجی، تابلویی از سهراب سپهری بود که با قیمت پایه‌ی یک میلیارد و 200 میلیون تا یک میلیارد و 600 میلیون تومان عرضه شد و در نهایت، با ثبت یک رکورد تاریخی به قیمت 2 میلیارد و 800 میلیون تومان به فروش رسید.


به گزارش ایسنا:

 شامگاه جمعه ۸ خرداد ماه، تابلویی از سهراب سپهری در «حراج تهران» رکوردی تاریخی زد و با قیمت 2 میلیارد و 800 میلیون تومان در میان 126 اثر ارائه‌شده در این حراجی جایگاه نخست را کسب کرد. 

سه تابلو از سهراب سپهری به حراج گذاشته شدند. به علاوه، برای اولین‌بار آثار کلاسیک ایرانی نیز در این حراج ارائه شدند که در میان آن‌ها تابلویی از کمال‌الملک به قیمت 500 میلیون تومان به فروش رسید.



یکی از آثار جنجالی این حراجی، تابلویی از سهراب سپهری بود که با قیمت پایه‌ی یک میلیارد و 200 میلیون تا یک میلیارد و 600 میلیون تومان عرضه شد و در نهایت، با ثبت یک رکورد تاریخی به قیمت 2 میلیارد و 800 میلیون تومان به فروش رسید.


فروش ۱۲ تابلو کلاسیک


در چهارمین حراج تهران ۱۲ تابلو کلاسیک نیز برای فروش عرضه شد.که اجرای این بخش را حسین پاکدل بر عهده گرفت. وی در ابتدا درباره این آثار توضیح داد: اصالت آثار بخش کلاسیک توسط کارشناسان میراث فرهنگی کاملا تایید شده است. این آثار به هنرمندانی تعلق دارند که پیش از این کارهایشان در حراج های بزرگ دنیا به فروش رفته است.  

اولین اثر این بخش به محمد غفاری (کمال الملک) تعلق داشت که بین ۲۰۰ تا ۱۵۰ میلیون ارزش گذاری شده بود و به مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان فروش رفت.

اثری از اسماعیل آشتیانی از شاگردان مستقیم کمال الملک محصول سال ۱۲۹۴ بین ۶۰ تا ۸۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده بود و ۶۵ میلیون تومان به فروش رفت.

همچنین اثر جواد حمیدی از شاگردان مکتب کمال الملک بین ۵۰ تا ۷۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده بود و ۸۰ میلیون تومان فروخته شد.

 

 

 

 

 

کاشانیان نامدار به روایت آلبومخانه کاخ گلستان
بنیاد فرهنگ کاشان کتابی در قطع رحلی بزرگ، کاغذ گلاسه، تمام رنگی، در 576 صفحه با عنوان کاشانیان نامدار به روایت آلبومخانه کاخ گلستان منتشرکرده است. این کتاب شامل عکس‌های بزرگان کاشان است که در دوره قاجاریه در دربار صاحب مشاغل و سمت‌های مهم بوده‌اند، یا در عرصه‌های هنری و فرهنگی و ادبی به مراتب بالا دست یافته ‌بوده‌اند.
بنیاد فرهنگ کاشان منتشر کرد
کتاب فراز و فرود کاشان به روایت دیگران مجموعه‌ای است از نوشته‌های بیگانگانی که به ایران سفر کرده‌اند و در این سفرها از کاشان نیز گذشته‌اند و درباره این شهر و نقاط جغرافیایی پیرامون آن مطالبی نوشته‌اند: سفیران و ماموران سیاسی، مستشاران نظامی، بازرگانانی که....
من هم باستان‌شناس شدم! (چاپ دوم: ۱۳۸۹)
من هم باستان‌شناس شدم! عنوان کتابی است اثر تانیا گیرشمن، همسر رومن گیرشمن باستان‌شناس شهیر فرانسوی، که سال‌ها به همراه همسرش در محوطه‌های باستانی ایران به کاوش و پژوهش پرداخته است.
آریاییان، مردم کاشی، اَمَرد، پارس و دیگر ایرانیان
آریاییان، مردم کاشی، اَمَرد، پارس و دیگر ایرانیان عنوان جلد سه و جهار دانشنامه کاشان است که به همت بنیاد فرهنگ کاشان در سال 1382 منتشر شده‌است.